Praktische info

Meepraten

Onderwijs maken we samen. We vinden het dan ook belangrijk dat iedereen kan meedenken en -praten. Personeelsleden, ouders én leerlingen. Dit gebeurt in de medezeggenschapsraad (MR). Iets voor jou? Laat het weten aan een van de MR-leden of mail naar mr@isendoorn.nl!

De MR heeft een onmisbare rol op het Isendoorn College. Belangrijke voornemens van het bestuur en de directie van school gaan altijd eerst naar de MR voor instemming of advies. Daarnaast is er regelmatig overleg tussen de rector en de MR.

Personeel, ouders en leerlingen

De MR bestaat uit 6 personeelsleden, 3 ouders en 3 leerlingen.

  • De 6 leden van de personeelsmedezeggenschapsraad (PMR) vergaderen elke week. Ze controleren bijvoorbeeld beleidsplannen, onderwijskundige doelstellingen en het naleven van de CAO. Eens per maand vergaderen ze met de directeur. Heb je suggesties of tips? Mail naar mr@isendoorn.nl.
  • De 3 ouders vormen de oudermedezeggenschapsraad (OMR). Deze is er om de samenwerking tussen ouders en school te bevorderen. Zo kunnen we het nog beter doen voor onze leerlingen. Heb je vragen of wil je meepraten? Mail naar omr@isendoorn.nl.
  • De leerlingenmedezeggenschapsraad (LMR) praat mee over de dagelijkse gang van zaken op school. De 3 leden zijn er voor de belangen van alle leerlingen. Ze geven advies, maar organiseren en stimuleren ook activiteiten voor de leerlingen. Heb jij goede ideeën? Wil je graag meepraten en meedenken? Meld je aan via leerlingenraad@isendoorn.nl.

Leden MR

PMR

Dhr. R. Grommen (voorzitter MR)

Mw. A. Jonkman (voorzitter PMR)

Dhr. B. Thijssen

Dhr. K. Bloem

Mw. E. Leeuwenkamp (secretariaat)

Mw. I. Rozemuller

OMR

Mw. B. Leissner

Mw. A. Vesla-Klomp

Dhr. C. de Heer

LMR

N. van Wijk

B. Hekkelman

N. Bouman