Ervaringsverhalen

Onze (oud-)leerlingen en docenten aan het woord

Op het Isendoorn leer je voor ‘t leven. Wil jij weten hoe je alle ruimte krijgt om op school én in het leven te slagen? Laat je inspireren door de ervaringen van onze leerlingen, oud-leerlingen en docenten.

‘Blijf lekker jezelf’
Jinte (12) houdt van toneel, tennis en hangen met vrienden. Ze is eerstejaars en zit in de brugklas mavo/havo. Jinte kijkt vooral uit naar de musical. De 80-minuten lessen vindt ze fijn. Zo is er meer tijd voor uitleg. En is het huiswerk vaak al af op school.
‘Ik ging voor het tweetalig onderwijs’
Guy (12) is eerstejaars tweetalig vwo en is dol op voetbal en gamen. Hij is samen met een klasgenoot klassenvertegenwoordiger. Die verantwoordelijkheid vindt hij leuk. Zijn zus ging hem voor op het Isendoorn. De overstap van de basisschool ging voor hem heel soepel.
‘Ik kreeg volop mogelijkheden en vrijheid’
Leverne (23) is oud-leerling van het Isendoorn. Ze studeert rechten en is Nederlandse Jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken. Ze kijkt met plezier terug op haar tijd op het Isendoorn.
‘Van fouten kun je leren en groeien’
Meneer Vriend geeft Biologie en PBL (Project Based Learning) op het Isendoorn. In zijn vrije tijd oefent hij survivaltechnieken en is hij graag in de natuur te vinden. Echt iets voor onze uitvinders en onderzoekers in de dop!
‘Kids amaze me with what they can do’
Meneer van Wordragen geeft PBL (Project Based Learning) en History op het Isendoorn. Hij is gek op geschiedenis en op de Engelse taal; dus tijdens zijn lessen leer je nadenken over geschiedenis, maar dan wel in het Engels.
‘Lekker proeven van veel verschillende sporten’
Mevrouw De Maag geeft LO (lichamelijke opvoeding) en vertelt je graag wat je met sport nog allemaal meer kunt doen op het Isendoorn. Lekker ontdekken waar jij energie van krijgt!
‘Ik zie het als mijn missie om leerlingen te inspireren’
Meneer Hendrixen geeft beeldende vorming en PBL op het Isendoorn. Buiten school is hij ook muzikant en kunstliefhebber. Hij daagt je graag uit om de creativiteit in jezelf naar boven te halen!
Tekst in de afbeelding
Dit is een samenvatting

Volg ons voor de nieuwste verhalen

Wil je niks missen? Volg ons dan op Instagram of Facebook! Daar delen we nieuwe verhalen van (oud-)leerlingen, docenten en ouders. Zij vertellen hoe ze op hun eigen manier geslaagd leren én in het leven slagen. Hoe ze zichzelf ontdekken, ontwikkelen, hun grenzen verleggen en wereldburger worden. Heel inspirerend. En je leert er ook weer wat van. We keep you posted!