Leverne aan het woord

Leverne (23) is oud-leerling van het Isendoorn. Ze studeert rechten en is Nederlandse Jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken. Ze kijkt met plezier terug op haar tijd op het Isendoorn.
‘Ik kreeg volop mogelijkheden en vrijheid’

It is not only about getting good grades

‘It will be a combination of all your skills that will get you there’. Een van mijn docenten gaf mij destijds dit persoonlijke advies. Nu, zeker zes jaar later, denk ik hier nog regelmatig aan terug. Op het Isendoorn heb ik met veel plezier tweetalig vwo gedaan. Daarbij zorgden de verplichte vakken voor een diploma en het Isendoorn voor daadkracht en ontwikkeling.

Als ik terugdenk aan mijn oude school…

… denk ik vooral aan mogelijkheden en vrijheid. Mogelijkheden voor verdieping en internationaal avontuur, en vrijheid om van idee naar actie te gaan. Leerlingen krijgen alle kansen hun interesses te verbreden en relevante skills te ontwikkelen met hulp van bevlogen docenten. Ik ben blij met alles wat ik hier heb mogen leren, proberen en perfectioneren. Kortom: ik kreeg alle ruimte om te slagen!

Ontdek meer verhalen

Meer ervaringen van (oud-)leerlingen en docenten lees je hier. De leerlingen vertellen hoe ze op hun eigen manier geslaagd leren én in het leven slagen. Hoe ze zichzelf ontdekken, ontwikkelen, hun grenzen verleggen en wereldburger worden. En de docenten vertellen hoe ze de leerlingen daarbij helpen. En zelf ook weer leren. Heel inspirerend! En je leert er ook weer wat van.

Wil je niks missen? Volg ons dan op Instagram of Facebook. Daar delen we nieuwe verhalen van (oud) leerlingen en ouders. We keep you posted!