Voor jou

Leerlingbegeleiding

Iedereen is uniek. Dus jij ook! 

Op het Isendoorn dagen we je graag uit. Jouw mogelijkheden staan centraal. Maar we houden ook rekening met je beperkingen. Heb jij wat ondersteuning nodig? Dan doen we er alles aan om extra hulp te bieden. Op school of daarbuiten. 

Heb je vragen of zit je ergens mee? Over school, leren of iets anders? Je kunt altijd terecht bij je mentor. Deze kan snel actie ondernemen bij problemen. 

Werken aan een fijne sfeer 

De mentor helpt je met het plannen en organiseren van je werk. Dit gebeurt samen met je klas in de mentorles. Jullie besteden dan ook aandacht aan de sfeer in de klas. Want iedereen moet zich prettig en veilig voelen op school. Samen werken jullie aan sociale vaardigheden. En bespreken de regels rondom pesten en het gebruik van social media.  

Extra begeleiding 

Soms kan de mentor jou niet verder helpen. Dan schakelt hij andere deskundigen in. Bijvoorbeeld iemand uit ons onderwijs zorgteam. Of de jeugdarts, schoolverpleegkundige, interne begeleiders of remedial teachers. Heb je last van faalangst of ben je hoogbegaafd? Heb je dyslexie/dyscalculie of een lichamelijke beperking? Ook dan is er extra ondersteuning. 

Inloopspreekuur 

Vragen over alcohol en drugs? Of over gokken, gamen en social media? Kom dan naar het inloopspreekuur van Tactus Verslavingszorg. Op het videoscherm in de hal zie je wanneer dat is. Of vraag het aan je mentor. 

Met al je vragen kun je trouwens ook terecht bij het zorgkantoor. Je vindt het achter de receptie van de Oostkaap. 

Ervaringsverhalen

Op het Isendoorn leer je voor ‘t leven. Wil jij weten hoe je alle ruimte krijgt om op school én in het leven te slagen? Laat je inspireren door de ervaringen van onze leerlingen, oud-leerlingen en docenten.